bede 8)
Co dodatkowo wymienić przy sprzęgle
Zwiń
X
-
Co dodatkowo wymienić przy sprzęgle
Witam,planuje zmiane kompletu sprzegla i kola dwumasowego. Większość potrzebnych informacji odnośnie tego ,uzyskalem tutaj na forum,za co jestem bardzo wdzięczny. Chce kupić już wsyzstkie części wiec moje pytanie brzmi : co należałoby zmienić (tak zapobiegawczo)podczas zmiany kompl.sprzegła i koła dwumasowego??. Jakieś uszczelki, simeringi, czy może coś innego, bo nie chaciałbym aby się okazało że nie zmieniłem czegos i znów trzeba do mechanika.
Z gory dzieki za pomoc
Pozdrawiam
-
-
Zamieszczone przez subzeroakieś uszczelki, simeringi, czy może coś innego,[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez subzeropuszczaja oleju, tylko zstawic takie jakie są, tak ??W sumie po co wychodzic przed szereg .
[ Dodano: Czw 28 Cze, 07 09:09 ]
Rozmawiałem przedchwilą z mechanikiem zaufanym i mówił mi że jak nie leci ne ruszać zostawić i że niema regóły przy jakim przebiegu. Także wniosek nie leci nie dotykać.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez subzeroo powiem mechanikowi, ze jak nie cieknie i jest OK, zeby nie ruszal,bo jeszcze cos spierdzieli i wtedy zacznei sie lać dopiero[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Komentarz